×

Kako poručiti sirup?

1Kliknite na stranicu "Poručite"
2 Popunite formu
3 Kliknite na dugme "Poruči"

Cena jedne flaše sirupa je 800 dinara + troškovi dostave.
Uvek nas možete kontaktirati na Email Sirup SlimFit

slimfit-slide

Iskustva korisnika

S obzirom na to da je svaki organizam drugačiji, a SlimFit potpuno prirodan, efekti korišćenja sirupa variraju od osobe do osobe.
Prosek mršavljenja naših korisnika je 4-7 kg mesečno.
Ovde možete videti više o iskustvima korisnika sirupa.

„Evo i ja da se javim sa prvim utiscima. Jako sam bila skeptična i nisam baš verovala u ovaj sirup... Ali sam i više nego zadovoljna i žao mi je što ga ranije nisam uzela. Za dve nedelje skinula sam 3 kg.“
„Sandrice šalji još tog čarobnog napitka imam za još par dana ne smem ostati bez njega. I muž mi je prezadovoljan za mesec dana skinuo 6 kg, stomak mu je baš splasnuo. Još malo i biće pravi maneken“
„Za 5 dana dete 3 kg manje i što je najbitnije više noću ne otvara frižider.“
"Kilogram ipo manje, za dva dana... Extra se osećam... Kada sam stao na vagu i video, ne mogu da ti opišem!!! Dobio sam volju I idem do savršenstva!! Konačno da i ja počnem da idem na bazen kad dođe vreme, tako da do leta se ne odvajam od melema..."
„Ja samo da vam javim da je stigao sirup, već sam popila prvu čašu. Za razliku od mnogih drugih ovaj je stvarno moguće popiti. Obično ti sirupi za mršavljenje imaju odvratan ukus i miris. Al ovaj ne.“
„Inače prezadovoljna sam sirupom, imunitet mi je poboljšan, a i za 12 dana sam izgubila 3 kg, uz redukciju ishrane naravno.“
„Draga evo mene opet, šalji još dve flaše mama i ja smo oduševljene. Mama ne otiče više, pomaže joj kod izbacivanja vode, a ja se osećam fantastično. Konačno sam se rešila nadutosti i probava mi se regulisala.“
"Znači od 30.03. Do 14.05. u minusu 11,6 kg. Prezadovoljna sam jer zbog problema kroz koje prolazim, ja sam ponekad samo jednom pila, nemam menstrualnih bolova"
"Ja sam zadovoljna za 18 dana –4kg. Osećam se lakše i smanjio mi se dosta obim stomaka i struka... Konačno mogu da zakopčam pantalone. Tako da računajte me za sledeću turu."
"Odgovara mi isporuka, a i sirup. Skinula sam 2kg, ali ga pijem u smanjenoj dozi. Nekada jednom, nekada dva puta u zavistnosti od toga koliki mi je šećer. Zadovoljna sam."
"Drugari pa ja nemam želju za slatkišima... što je pre bilo nezamislivo."
"Kad se samo setim šta sam sve kupovala i koliko sam para dala za 10kg manje, a šta sam tableta popila ni kose na glavi nemam... Gde si bila pre? Preporučujem svima, jedana moja cvećarka je već naručila."
"Moram da vam javim ja sam oduševljena sa napitkom, ovo je nešto što prvi put DELUJE. Pijem ga tri dana i prosto ne verujem. Smanjimo mi se apetit, stala sam u farke, koje nisam mogla da zakopčam, čak su mi i komotne. ČUDO... "
"Želudac miran, aktivna creva... Što su bili ranije problemi, pored viška kilograma. Osećam se lakša, pokretnija, vitalnija, a uz sve i ukus sirupa mi se dopada."
"Sin ima 20 godina i 5 meseci pije lekove za visok pritisak pritom nije debeo, ima dosta mišićne mase. Od kako pije sirup, lekove ne pije uz proveru pritiska oseća se super, ja isto."
"Pijem vaš sirup i dosta mi pomaže... Nisam se merila, po garderobi primećujem!!! Hvala vam do neba!!! Ja imam i bolestan želudac, od kada pijem nije me zaboleo!!! Nema lekova, osećam se super!!!
„Prezadovoljna sam sirupom, poboljšala mi se probava, stomak nestao, a ja se osećam SUPERRR... Hvala što postojite.“
„Inače ja sam uz korekciju ishrane i sirup skinula 12 kg za dva ipo meseca, još 2-3 kg i to je to.“
"Draga moja htela sam da ti zahvalim ne samo na liniji već sam smanjila i cigare od kako pijem sirup."
"Spadaju mi pantalone sa kukova, što nikad ranije nije bilo jer sam tu baš jaka. Sva garderoba mi je komotnija i dobro što je nisam prodala ili poklonila jer imam puno lepih skoro novih stvari."

SlimFit je potpuno prirodan napitak

bez konzervansa i veštačkih dodataka

TOP